Vi flytter rundt i hele Danmark

by H.Sara

Flyttefirma København (FlytKBH) har base i København på indre Østerbro – men vi har flytteopgaver fordelt over hele Danmark. Det betyder med andre ord, at vi ikke er begrænset til at udføre flytninger i København og Storkøbenhavn. Vi tager også imod opgaver, der ligger langt fra vores kontor – og kørslen betaler vi for. Altid.

Når du hyrer os som dit flyttefirma i København står vi altid klar til at give dig den bedste pris. Vi er billige og effektive og holder altid det vi elsker, da vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse.

Vi er et ærligt flyttefirma, der ikke kender til skjulte gebyrer og takster. Vi bekræfter altid prisen, inden vi starter, så du er sikker på, at den pris vi har elsket dig, holder. Få et gratis flyttetilbud allerede idag.

Søger du flyttemænd? Find din flyttemand hos os.

Vores flyttemand kan formå og håndtere en stor erhvervsflytning på egen hånd, det er nemlig et krav hos os, at alle vores flyttemænd kan tænke selvstændigt, har let ved at tage de rigtige beslutninger og besidder den rette motivation og vilje til at gøre arbejdet i en god kvalitet.

HVAD KOSTER EN FLYTTEMAND?

Hvad prisen for at hyre vores flyttefirma er, afhænger af en række forskellige faktorer. Dels er det afhængigt af hvor mange flyttemænd, du skal bruge, dels hvor lang tid selve flytningen tager. Vi tilbyder desuden flere services i forbindelse med din flytning som du frit kan vælge til eller fra. Disse services er ikke inkluderet i vores forskellige flyttepakker, og vil derfor også påvirke prisen. Du kan læse mere om vores services nedenunder.

Related Posts